Ajanvaraus

Kauppa

Yhteystiedot

Tutustu

HINNASTO

Valitse juuri sinun arkeesi sopiva treenikortti

Kuukausisopimuksista ensimmäinen lasku muodostuu sähköpostiin, jonka tiedoilla tilataan e-lasku omasta verkkopankista. Muodostuneen laskun voit maksaa myös vastaanottoon ennen eräpäivää. Joustokortit voimassa toistaiseksi yhden kalenterikuukauden irtisanoutumisajalla, 12kk kortissa alkuun vuoden peruskausi, jonka jälkeen kortti jatkuu samoilla ehdoilla kuin joustokortti.

​Salikortteihin kuuluu 24/7 kuntosali ja virtuaalituntien käyttöoikeus, yhdistelmäkortteihin kuuluu ryhmäliikunta, 24/7 kuntosali ja virtuaalituntien käyttöoikeus (päiväkortti klo 5-15). Yhteiskäyttökortit voimassa joustokortin ehdoilla Liikuntakeskus Vidalle ja Korso Gymille.


Kuntosalisopimukset

Yhdistelmäsopimukset


Korso Gymin yhteiskäyttökortit

Kertakortit ovat voimassa ilmoitetun ajan ostopäivästä. Kertoja voi käyttää ristiin Vidalla ja Korso Gymillä, ristiinkäyttöoikeus kuuluu hintaan automaattisesti. Jos kertoja jää jäljelle voimassaolon päätyttyä, 14vrk sisällä niille voi ostaa lisäaikaa hintaan 5€/vko tai hankkia uuden kertakortin, jolloin vanhat kerrat siirtyvät veloituksetta uudelle.

​​​​​​​

Kuntosalikortit


Yhdistelmäkortit


​​​​​​​IRTOKUUKAUDET JA VUOSIKORTIT

Irtokuukaudet ja vuosikortit ovat etukäteen kerralla maksettavia treenikortteja jotka päättyvät maksetun kauden jälkeen.


TUTUSTUMISVIIKKO

Kokeile salia ja tunteja 7 päivää ennen ostopäätöstä!

Lue lisää