Ajanvaraus

Kauppa

Yhteystiedot

Tutustu

TERVETULOA KORSON AINOALLE 24/7 SALILLE

Meillä treenaat juuri silloin, kuin itsellesi parhaiten sopii - vuoden jokaisena päivänä

KUNTOSALI

​​​​​​​

Kuntosali on avoinna 24/7! Yläkerran kuntosalilla on laaja valikoima painopakka- ja levypainolaitteita, sekä hyvinvarusteltu lämmittelyalue, josta löytyy myös toivottu porraskone. Lisäksi salissa on painonnostolava, käsipainoja jopa 55kg asti ja useita kyykkypaikkoja voimailijoille. Valitsemamme laadukkaat laitteet kuten Matrix, Precor ja Hoist takaavat sinulle parhaat puitteet treeniin. Erillisellä alueella on mahdollisuus venytellä rauhassa ja tehdä vatsalihastreeniä. Jumppasali välineineen on vapaasti käytettävissä ohjattujen tuntien ulkopuolella.

Alakerran pienempi kuntosaliosasto on varattu naisten käyttöön. Sieltä löytyy omat lämmittelylaitteet, talja, painopakkalaitteita, kyykkypaikka ja Smith-laite. Salilla on myös tilaa vapaampaan treeniin, kuten askelkyykkyihin. Laitevalikoima on suunniteltu erityisesti naisten tarpeisiin.

Treenin jälkeen voit rentoutua saunassa, joka on käytettävissä klo 6-22. Naisten puolella on myös infrapunasauna joka on käytettävissä ajanvarauksella.


Suosituimmat salikortitTUTUSTUMISVIIKKO

Kokeile salia ja tunteja 7 päivää ennen ostopäätöstä!

Lue lisää


RYHMÄLIIKUNTA


Ryhmäliikuntatunnit tarjoavat loistavan tilaisuuden kokea onnistumisen ja motivoitumisen iloa yhdessä muiden kanssa. Ohjaajamme ovat kokeneita ammattilaisia, jotka tekevät treenaamisesta hauskaa ja innostavaa! Kalenteristamme löydät kaikki suosikkitunnit: tanssia, aerobista liikuntaa, lihaskuntoharjoittelua ja kehonhuoltoa. Ensikertalaiset ovat lämpimästi tervetulleita tunneille mukaan. Mahdollisista tuntimuutoksista tai -peruutuksista tiedotamme verkkosivuilla, mobiilisovelluksessa ja sosiaalisen median kanavissamme.

Mukaan pääset joko kertamaksulla, tutustumispassilla tai yhdistelmäkortilla.

Vaikka etukäteisvarausta ei vaadita, suosittelemme sitä. Varaukset sujuvimmin mobiilisovelluksemme kautta.


Suosituimmat ryhmäliikuntakortit

Ajanvarauskäytännöt

Ryhmäliikuntatunteja varatakseen tulee olla voimassa kerta- tai aikaperusteinen yhdistelmäkortti. Tunteja on mahdollista varata 3 viikkoa etukäteen ja varauksia voi olla voimassa kerralla 20kpl. Varattu tunti tulee vahvistaa applikaation kautta tai vastaanoton päätteessä viimeistään 5min ennen tunnin alkua. Jos paikkaa ei ole tähän mennessä vahvistettu, se raukeaa ja ajanvaraus merkitään saapumattomaksi. Kolme saapumatonta varausta 4 viikon aikajaksolla johtaa 2 viikon ajanvarausestoon.Virtuaalisali sijaitsee salin alakerrassa ja siellä on näyttö, joka tarjoaa virtuaalitunteja mihin kellonaikaan tahansa. Valittavissa on lihaskuntojumppia, venyttelyä, tanssia ja Spinning-tunteja (sisäpyöräilyä). Perinteiset jumppatunnit ohjaavat tutut ohjaajamme, kun taas Spinning-tunnit ovat osa erillistä Journey-ohjelmaa, jossa voit polkea erilaisissa virtuaalisissa maisemissa. Haluaisitko vaikkapa polkea merenpohjassa tai dinosaurusten seurassa?

Palvelu on kaikkien aktiivisten asiakkaidemme käytettävissä, myös salikorttilaisten. Virtuaalisali löytyy alakerrasta venyttelytilan oikealta puolelta. Tunnit käynnistetään helposti kosketusnäytön avulla, ja tarvittaessa olemme apunasi!


HIERONTA


Jumittaako? Hieroja Nina Haanpää palvelee sinua Vidan alakerrassa ajanvarauksella!

Urheiluhieronta tarjoaa monia hyötyjä niin aktiiviurheilijoille, kuin arkiliikkujille. Se ei ainoastaan rentouta lihaksia, vaan myös edistää palautumista ja ehkäisee loukkaantumisia. Säännöllinen hieronta voi edistää kehon liikkuvuutta ja joustavuutta, mikä parantaa myös suorituskykyä.

Saavuthan hierontaan ajoissa, odottele vastaanotossa johon Nina tulee vastaan ajan alkaessa. Maksuvälineenä käy käteinen (tasaraha), pankkikortti sekä Smartumin ja ePassin hyvinvointiedut. Lisäksi laskutusmahdollisuus. Hieronta maksetaan suoraan Ninalle. Saatavilla myös lahjakortit, joista lisätietoa suoraan Ninalta.

Tervetuloa huoltamaan kehoasi osaaviin käsiin!

30min 33€
55min 49€
75min 69€
90min 79€
120min 103€


SOLARIUM

​​​​​​​

Tervetuloa nauttimaan auringosta Luxoran solariumiin, jossa voit rentoutua ajanvarauksella.

Solarium toimii kolikoilla (50snt, 1€, 2€) tai ladattavalla sirukortilla, maksu tapahtuu suoraan solariumissa olevaan maksuautomaattiin. Voit valita itsellesi aurinkoaikaa 5-20 minuutin väliltä, minimiajan hinnalla 1,50€ ja maksimiajan 6€. Ihon tyypistä riippumatta suosittelemme aloittamaan viiden minuutin ajalla.

Solarium puhdistetaan itse huolellisesti ennen ja jälkeen käytön, ja silmäsuojien käyttö on pakollista. Ne ovat saatavilla solariumkopissa lainaksi.

Solariumin käyttöikäraja on 18 vuotta. Säteilyturvakeskus (STUK) suosittelee enintään 20 solariumkäyntiä vuodessa, ja ajanvalinta tulee tehdä oma ihotyyppi huomioiden.
Naisten pukuhuoneessa on perinteisen saunan lisäksi myös infrapunasauna! Kyseessä on saunatyyppi, joka käyttää infrapunasäteitä kehon lämmittämiseen sen sijaan, että lämmittäisi ympäröivää ilmaa, kuten perinteisessä saunassa. Infrapunasäteet ulottuvat syvemmälle kudokseen, mikä mahdollistaa tehokkaamman ja nopeamman lämmönsiirron. Tämä kohtaa runsaampaan hikoiluun ja rentoutumiseen alhaisemmissa lämpötiloissa (noin 40-60°C) verrattuna perinteiseen saunaan (joka voi olla yli 80°C). Infrapunasauna voi olla siis miellyttävämpää käyttää kuin perinteinen sauna, jos korkeat lämpötilat koetaan epämukavana.

Infrapunasauna auttaa mm.

  • Palautumiseen
  • Lihasten rentoutumiseen
  • Aineenvaihduntaan
  • Selluliitin vähenemiseen
  • Nivel- ja lihaskipuihin
  • Turvotukseen
  • Krooniseen stressiin ja väsymykseen


Infrapunasauna on naisasiakkaiden käytössä ajanvarauksella.HINNASTO

Valitse juuri sinun arkeesi sopiva treenikortti

Lue lisää

VALMENNUS

Tee muutos, jonka huomaat - valmentajamme auttavat sinua joka askelella

Lue lisää