Ajanvaraus

Kauppa

Yhteystiedot

Tutustu

VALMENNUS

Tee muutos, jonka huomaat - valmentajamme auttavat sinua joka askelella

Yksilövalmennus, eli Personal training tarjoaa mahdollisuuden henkilökohtaiseen ohjaukseen ja tukeen, joka on suunniteltu juuri sinun tarpeisiin sekä tavoitteisiin. Jokainen valmennuskokonaisuus alkaa kartoituksella, jossa valmentaja selvittää tavoitteesi, liikuntahistorian ja mahdolliset rajoitteet. Kartoituksen perusteella laaditaan saliohjelma tai valmennuskokonaisuus, joka kehittää voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta tai muuta tavoitettasi vastaavaa osa-aluetta.

Valmentaja kannustaa sinua kohtaamaan mukavuusalueesi rajoja turvallisesti ja motivoi sinua kohti parempaa kuntoa. Voit täydentää valmennuskokonaisuutta ravitsemus- tai elämäntapavalmennuksella, joka täydentää treeniohjelmaa ja auttaa saavuttamaan kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Yksilövalmennuksen avulla voit saavuttaat tuloksia nopeammin ja tehokkaammin kuin yksin treenatessa, kun tekniikka sekä intensiteetti on katsottu kohdilleen. Uusien liikkeiden ja kikkojen oppiminen tuo myös mukavaa vaihtelua treeneihin.


Tavoittelit sitten vahvempaa, suurempaa tai pienempää kehoa, tuloksia voi odottaa nopeammin kun treenaaminen on jollain tavalla säännönmukaista ja nousujohteista. Saliohjelma suunnitellaan harjoittamaan ja kehittämään kehoa tavoitteesi mukaisesti esimerkiksi voimakkaammaksi, kestävämmäksi tai liikkuvammaksi. Ohjelma koostuu erilaisista liikkeistä ja harjoituksista, jotka palvelevat lähtötasosi mukaan tavoitteesi saavuttamista. Saliohjelman tulisi olla tarpeeksi monipuolinen ja sisältää erilaisia liikkeitä kehon eri osille.

Päivityksiä saliohjelmaan on hyvä tehdä 8 viikon välein. Keho sopeutuu nopeasti kuormitukseen, jolloin uudenlaiset ärsykkeet auttavat kehittymään ja saavuttamaan tuloksia. Ohjelman vaihtamisella voit myös välttää liiallista rasitusta tai yksipuolisuutta, jotka voivat johtaa loukkaantumisiin tai kehityksen hidastumiseen.

Valmentajamme suunnittelevat sinulle henkilökohtaisen saliohjelman, joka laittaa treenisi oikeille raiteille. Ohjelman laatimisen lähtökohtana on aina sinun lähtötasosi, tavoitteesi ja mahdolliset rajoitteesi. Ota yhteyttä ja olet askelen lähempänä tavoitteellisempaa treenaamista!
PERSONAL TRAINER TONI NYBERG

Toni on koulutukseltaan Personal Trainer. Hän tekee meillä henkilökohtaisia ohjauksia ja ruokavalioita, ohjaa ryhmätunteja sekä vetää ryhmävalmennuksia.

Tonin osaaminen ja kiinnostus painottuu kehonmuokkaukseen, voimatasojen nostamiseen sekä tavoitteelliseen treenaamiseen. Tonin pienryhmiä on nuorten salikurssit, kesäkiristelyt ja liiketreenien ABC:t. Hänen kanssaan löydät itsestäsi varmasti uusia voimia ja lihaksia!

Yhteys:

toni@liikuntakeskusvida.fi
044 973 5456


PERSONAL TRAINER SALLA HATARA

Salla on monelle tuttu kasvo jumppatunneilta, joita hän on vetänyt Vidalla jo useamman vuoden ajan! Salla on valmentajana jämäkkä ja pitkäjänteinen. Personal Trainerina hän on toiminut lähes kaksi vuosikymmentä (FAF Personal Trainer), johon mahtuu lukemattomia saavutettuja tavoitteita. Vuosien varrella lisää tietoa ja taitoa on karttunut monipuolisista liikunnan alan koulutuksista sekä erilaisien tavoitteiden valmentamisesta.

Osaaminen keskittyy elämäntapamuutoksiin, terveysliikuntaan ja ruokavalioon. Jos tavoitteenasi on siis terveemmät elintavat ja keho, Salla on mimmi hoitamaan homman kotiin.

Yhteys:

fit.traineroy@gmail.com

​​​​​​​040 565 4238


PERSONAL TRAINER PIRITTA OIVIO

Piritta on viimeisin Vidan huipputiimiin. Hän on koulutukseltaan Personal Trainer ja liikuntaneuvoja (liikunnan ja valmennuksen AT) ja tuo mukanaan oman innostuksensa tavoitteelliseen treenaamiseen. Yksilöohjauksen lisäksi hän laatii Vidalla myös kuntosali- ja ravinto-ohjelmia sekä tekee alkukartoituksia.

Piritta kannustaa arvostamaan omaa hyvinvointia ja tekemään pieniä hyviä tekoja itselle joka päivä - sopivan liikunnan, riittävän levon ja tasapainoisen ruokavalion keinoin. Jos olet kiinnostunut kohottamaan kuntoa ja parantamaan elämänlaatua, mutta olet myös valmis ponnistelemaan tavoitteiden saavuttamiseksi, hän voi olla sopiva valmentaja juuri sinulle.

Yhteys:​​​​​​​

piritta.oivio@gmail.com

040 747 8437
Pienryhmävalmennukset ovat hyvä tapa treenata tuloksekkaasti mutta edullisesti Personal Trainerin ohjauksessa! Ryhmiä alkaa erilaisilla teemoilla ympäri vuoden ja ryhmien koko on 4-10hlöä. Ryhmien kesto vaihtelee kuukaudesta kolmeen. Ryhmiin ilmoittaudutaan allaolevalla kaavakkeella tai info@liikuntakeskusvida.fi. Ilmoittautumiset ovat sitovia. Ryhmät laskutetaan valintasi mukaan kerralla tai osissa. Valmennuksia voi maksaa liikuntaeduilla.