Ajanvaraus

Kauppa

Yhteystiedot

Tutustu

INFO

Vastaanoton aukioloajat ja yhteys

Vastaanotto palvelee

Kesäaukioloajat 24.6.-4.8.
​​​​​​​Ma - to klo 15-19

Ma klo 9-11 & 15-19
Ti - to klo 15-19
​​​​​​​Pe klo 9-11


Yhteys

Korsontie 7, 01450 Vantaa

info@liikuntakeskusvida.fi
​​​​​​​050-4705360

Voit myös lähettää viestin alla olevalla lomakkeella


Yritysyhteistyöt / media (ei asiakaspalvelua)

piia@liikuntakeskusvida.fi

auri@liikuntakeskusvida.fiSijaitsemme keskeisellä paikalla Korson keskustassa osoitteessa Korsontie 7, karttapalveluista löydät meidät nimellä Liikuntakeskus Vida. Samassa rakennuksessa toimii mm. Korson Optikko ja Consult Lady.

Junalla
Lähin juna-asema on Korson asema, josta on Vidalle matkaa noin 250m Korsonpolkua pitkin. Vidan sisäänkäynti on parkkipaikan / Korsontien puolella.

Bussilla
Lähimmät bussipysäkit ovat Korsontien ja Urpiaisentien varrella, näille jättää mm. 631, 735, 734, 587, 973 ja 731. Vidan sisäänkäynti on parkkipaikan / Korsontien puolella.

Autolla
Sisäänajo parkkialueelle Korsontieltä, Merikotkantien sisäänajo on Vantaan kaupungin toimesta suljettu. Parkkialueella on ilmainen 2h pysäköinti, huomaathan että ilmaista parkkiaikaa saat vain EasyPark sovelluksella tai parkkialueen automaatista lipukkeella, pysäköintikiekko ei ole käytössä. Vidan sisäänkäynti on parkkipaikan puolella.

Huom! Jos Vidan parkkialue on täynnä, vanhan Tähtitorin edessä Merikotkantiellä sekä sen takana Urpiaisentien ja Korsontien risteyksessä on myös ilmaista parkkitilaa. Molemmista kävelee muutaman minuutin Vidalle.