Ajanvaraus

Kauppa

Yhteystiedot

Tutustu

TUTUSTUMISVIIKKO

Kokeile salia ja tunteja 7 päivää ennen ostopäätöstä!

Tilaa tutustumispassisi alla olevalla lomakkeella ja tule kokeilemaan liikuntapalveluitamme viikoksi veloituksetta. Tutustumispassi aktivoidaan vastaanotossa ja sen voimassaolon aikana sinulla on täysi käyttöoikeus kaikkiin samoihin palveluihin nykyisille treenaajillemme:

  • Käytössäsi on kuntosali 24/7, joten voit treenata silloin, kun se sinulle parhaiten sopii
  • Voit osallistua ryhmäliikuntatunneille, jotka tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja eri kunto- ja taitotasojen mukaan
  • Rentoudu saunoissamme hyvän treenin jälkeen
  • Lisäksi voit hyödyntää virtuaalitunteja jotka tarjoavat joustavan tavan treenata oman aikataulusi mukaan

Tutustumisjakso päättyy automaattisesti eikä sido sinua jatkoon. Jos kuitenkin innostut treeneistä kanssamme (ja toivottavasti näin käy!), voit helposti jatkaa meillä ostamalla kortin joko verkossa tai vastaanotossa.Tilaa tutustumispassi tästäMITÄ SIELLÄ SALILLA TEHDÄÄN?

Sali tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen lihaskuntoliikuntaan kaikenkuntoisille ja -ikäisille, ylläpitäen lihasvoimaa ja normaalia toimintakykyä. Saliharjoittelulle ei yleensä ole esteitä, ellei terveydenhuollon ammattilainen toisin suosittele. Harjoituksia tehdään sekä laitteilla että vapailla painoilla. Aloittelijalle suosittelemme aluksi laitteita, joista voi siirtyä vapaisiin painoihin tutustuttuaan saliharjoittelun perusteisiin ensin.

Hyvässä aloitusohjelmassa treenataan koko kroppa 1-2 kertaa viikossa läpi. Saliohjelma voi sisältää esimerkiksi 3 jalkaliikettä ja 3-5 ylävartaloliikettä, toistot ovat yleensä 10-12 kertaa, yhteensä kolme kierrosta pienin tauoin. Treeniaikaa olisi hyvä varata noin tunti, eli salilla ei tarvitse viettää koko päivää. Tarvitset mukaasi vain hyvät liikuntavaatteet, sisäliikuntaan sopivat kengät, pukukaappiin lukon (tai voit lainata meiltä) ja vesipullon.

Tuloksia voi odottaa jo ensimmäisen kuukauden aikana jopa 1-2 treenikerralla viikossa. Kehitys on aluksi nopeaa, mutta tasaantuu kropan sopeutuessa liikuntaan. Säännöllinen liikunta tuo monia terveyshyötyjä ja viralliset liikuntasuositukset aikuisille löytyvät täältä. Aloittelijoille suosittelemme myös ryhmäliikuntatunteja, joissa ohjaaja auttaa ja päivän treeni on valmiiksi suunniteltu.

Aloittavalle treenaajalle

HINNASTO

Valitse juuri sinun arkeesi sopiva treenikortti

Lue lisää

TERVETULOA KORSON AINOALLE 24/7 SALILLE

Meillä treenaat juuri silloin, kuin itsellesi parhaiten sopii - vuoden jokaisena päivänä

Lue lisää