Ajanvaraus

Kauppa

Yhteystiedot

Tutustu

Voimaklubit ovat täällä taas

Naisten voimanosto trendaa myös tänä syksynä! Tule mukaan harrastamaan voimanostoa PT Tonin Voimaklubeissa. Treenit koostuvat pääasiallisesti voimanoston kolmesta perusliikkeestä ja niiden variaatioista: kyykky, penkki ja maastaveto. Meillä on omat ryhmät aloittaville harrastajille (10vk) ja konkareille (16vk), jotta voit harrastaa oman tasoisessasi porukassa. Ryhmät starttaavat keskiviikkona 28.8. ja viikko 40 pidetään omatoimiviikkona.

Kenelle?
Sinulle joka haluat paitsi voida paremmin, myös yllättyä kuinka paljon voimaa omasta kehosta löytyy oikealla treenillä. Voimaklubilaiset kiittelevät voimaantumisen tunteesta ja omien voimatasojen löytymisestä.

Aloittajien ryhmä (voimanostoliikkeet eivät ole tuttuja) treenaa keskiviikkoisin klo 17-18:15. Voit olla ihka ensimmäistä kertaa voimailemassa tai jo jonkin verran tutustunut voimailuun. Hinta 10vk valmennukselle 249€ (vidalaiset & gymiläiset -30€ asiakasale) tai 124,5€/kk (109,50€/kk). Voit odottaa voimaliikkeiden tekniikan oppimista ja merkittävää kasvua voimatasoissasi.

TÄYNNÄ! Konkareiden ryhmä (voimanostoliikkeet hallussa teknisesti) treenaa keskiviikkoisin klo 18:15-19:30. Konkariryhmään osallistuaksesi hallussa tulee olla kyykyn, penkin ja maastavedon suoritustekniikka. Hinta 16vk valmennukselle 419€ (vidalaiset & gymiläiset -50€ asiakasale) tai 104,75€/kk (92,25€/kk). Voit odottaa tekniikoiden edistymistä ja tasaista kasvua voimatasoissa.

Ilmoittaudu mukaan alta tai info@liikuntakeskusvida.fi. Heräsikö kysymyksiä? Epäröitkö kumpi ryhmä on sinulle sopivampi? Toni kertoo mielellään lisää toni@liikuntakeskusvida.fi


Ilmoittaudu mukaan