Ajanvaraus

Kauppa

Yhteystiedot

Tutustu

Elämäntaparemontti -valmennus alkaa 18.9.

Kyllästyttääkö jatkuva vetämätön olo, olematon aktiivisuus ja krooninen turpea olo? Tule mukaan PT Sallan 12vk Elämäntaparemonttiin!

Valmennus kattaa kaiken tarvittavan elämäntapojen pysyvään muutokseen. Terveellisempien elämäntapojen opettelu vaatii aikaa, säännöllisyyttä ja motivaatiota, joita tämä valmennus sinulle tarjoaa. Emme etsi pikaratkaisuita, mutta jos elämäntapasi ovat tähän asti olleet aivan retuperällä, voit odottaa fyysisiä ja psyykkisiä muutoksia jo ensimmäisten viikkojen aikana.

Elämäntaparemontti sisältää:

  • Ryhmän yhteistreenit kahdesti viikossa (ke klo 16:30-17:30 ja su klo 10-11), vaihtuva treenisisältö esim. ulkotreenejä, kuntosaliharjoittelua ja hikiliikuntaa
  • Ruokapäiväkirjan purun ja ruokavalio-ohjeistuksen
  • Saliohjelman omatoimitreeneihin
  • Valmentajan ja ryhmän tuen koko 12 muutosviikon ajan
  • Halutessasi alku- ja loppumittaukset (käytössä vaaka ja mittanauha)


Remontin treenejä on rajatusti mahdollista korvata Treeniryhmässä.

Valmennuksen hinta 439€, josta Vidan ja Gymin aktiiviset asiakkaat (kerta- tai kausikortti voimassa) saavat 10% asiakasalennuksen. Ryhmän voi maksaa 1-3 osassa ja maksuvälineenä käy myös liikuntaedut. Remonttipaikkoja 10kpl, minimiosallistujamäärä 5hlö.

Ryhmässä pärjää mukana kaikenkuntoiset, mutta jos sinulla on merkittäviä fyysisiä rajoitteita tai haluat muuten lisätietoja, ole yhteydessä Sallaan fit.traineroy@gmail.com

Ilmoittaudu mukaan alta tai info@liikuntakeskusvida.fi, ilmoittautuminen päättyy 15.9. tai kun paikat on täyttyneet.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu mukaan Elämäntaparemonttiin